Senaste inläggen

Av tezzlann - 4 juli 2014 18:00

Jo vi väntar en Lo! En liten ny familjemedlem i slutet på oktober sägs hen anlända! Vi väntar alla tålmodigt på att oktober ska lysa fram, men känner att det är rätt släkt än så länge.

På söndag tar mina föräldrar barnen och sen kommer de byta till Davids föräldrar. Vi ska nämligen på Babymoon till Sthlm! Ska bli så kul o musigt (som mamma mu säger)

ANNONS
Av tezzlann - 29 januari 2014 19:58

Bosse bus <3

ANNONS
Av tezzlann - 28 januari 2014 22:42

Piu! Kl 5 imorse vaknade vi alla av att Mio började gråta. Han hade dock sovit lite oroligt hela natten men nu vandrade han in till oss med stora steg. Varm,varm,varm var han. 38,5 vissade tempen. Vabb igen. Föra veckan vabbade jag alla dagar förutom Fredagen då David tog över.
Blir antagligen samma denna gång. Hoppas jag inte halkar efter för mycket på utbildningen.

Ialla fall han vi med lite affärer.
Ikea åkte vi till och köpte madrass till Alicias säng. På tiden! Nu har hon en sim passar perfekt! Svicha till mig lite annat också sen körde vi hem och mös i soffan. Mio somnade i min famn vid 16.00 Efter det började han bli mer dålig. 39,1 vissade tempen. Får se hur natten blir.

Kanske inte syns. Men köpte 3st burkar. Som genast fick mat att förvara i sig :)

Barnen fick vars en blomma :) får se hur länge de håller :)

Det rosa är nytt :) döljer lite kanin mat och tråkiga papper :)

Kanske inte det finaste köket men jag försöker!

Av tezzlann - 26 januari 2014 14:56

Är boken jag försöker plöja mig igenom just nu. Handlar om alla gifter i våra kosmetiska varor. Vad jag får ut av det är att alla skadar våra vatten organismer eller fastnar i vår fisk. Som vi sedan äter.

Det finns många av oss som tycker allt är fjant eller att man går för långt. Själv tycker jag inte man kan gå för långt. Man går dit man kan och vill. För mig . Jag går så långt det går och anpassar mig till det som finns och som jag kan göra. Att jag och miljön mår bättre är ju väldigt bra :)

Jag ser hellre till att mina barn och jag har mindre gifter i oss än alla gifter. Och ett plus är att miljön mår bättre av det.

Tjatigt? Det är för att ämnet är svårt att förklara.

Av tezzlann - 26 januari 2014 11:38

Hehe jo som det står. Bar och putta upp massa mat och blöjor till lägenheten igår helt själv, kom till första dörren och sen var det stopp. Mina fingrar hade blivit blå på vägen upp och det gjorde fruktansvärt ont! Kunde inte använda dem och fick då använda tungan till att ringa in till David efter hjälp på iphonen. Men idag , idag har jag fått träningsvärk i axlarna typ? Gör ont. Hoppas ja blivit lite mer starkare nu då :D

(Vi bor i en bake näst längst upp. Bilen står alltså inte så nära lägenheten)

Av tezzlann - 24 januari 2014 18:37

Efter skolan åkte jag till Burlöv center och strosa runt. Fick på mig en massa kakor och en påse bananchips! Ska bli spännande att testa!

Var inom Rusta och köpte en fin rosa matta som passa super under köksbordet!

Och när jag kom hem så låg en lapp på golvet om att ett paket hade kommit in till mig :D en bra dag men nu är jag helt slut!

Det allra roligaste idag var att jag greppa lite mer om vad man kan med Illustrator. Fick till bilden lite bättre än innan :) inte helt perfekt men det är bara att inse att jag suger på Datorer! Varför går inte papper och penna bra längre??

Var inne på Life och köpte tandkräm. Fick beslutångest och köpte tre stycken! Bra miljö val :) ska bli spännande att testa ! Den i grön ska vara bra om man får blåser i munnen , bra att veta :)

Av tezzlann - 24 januari 2014 12:40

Tror inte det är min sak!

Bild på hur den ska se ut...

Bild på det jag får fram.

Av tezzlann - 24 januari 2014 00:23

Ambulans i området. Hoppas det går bra :/

Presentation


Bara lilla jag

Fråga mig

0 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ tezzlann med Blogkeen
Följ tezzlann med Bloglovin'

Gästis


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se