Senaste inläggen

Av tezzlann - 23 januari 2014 21:31

Beställde lite nya saker från den underbara affären :) Har beställt en gång tidigare från den affären och ja jag är nöjd! På kvittot skriver dem personligt tex tack för att du handla hos oss och hoppa du blir nöjd med dina varor . Inte på datorn utan förhand. Och så får man en liten överraskning. Första gången var det en te påse och denna lite Eko godis! Mumms! Det hela gör att man känner sig lite extra nöjd :)

Ska bli skoj att städa med de nya medlen till fönster och toalett :) hoppas hitta till tvätten sen också :)

ANNONS
Av tezzlann - 23 januari 2014 21:25

Är väl ingen nyhet längre att vi förnyar våra livsstilar med att banta ner kemikalierna i våra liv. Tar bort så mycket plast som vi kan och köper mer ekologiskmat. Bytar ut kosmetika till mer miljövänliga kosmetiska produkter.

Idag kom det tips på sidan Plastbanta. Att det såldes trägalgier på Jysk i fina färger. Åkte dit efter David kommit hem från jobbet och köpte 12paket. 3st för 10kr. Våra plastvarianter kommer skänkas bort på någon sida på Facebook. Jag har ingen aning om färgen på galgen var giftfri men en sak i taget. Vi kan inte bli av med allt men lite gör skillnad. Väldigt läckra färger var det! Och man blir glad att se det!

Vissar en bild för er och brisen på hemmasyda kläder är fruktansvärd! ;) men frukta ej! De ligger i tvätten :) och ser redan nu att vi kommer få köpa lite mer galger om det ska räcka till :)

ANNONS
Av tezzlann - 30 april 2013 11:41

Jo det går framåt iaf... Modellerna är klara.. Vissa ska då få kläder på sig också ;) och sen är det Loggan som ska skapas på illustrares ( inte min starka sida!) men det går framåt!!!

Av tezzlann - 22 april 2013 10:23

Nöjdoch bara lite ändringar från Kim :)
Kollade på bilder från nätet och ritade med hjälp av den och de skisser jag redan har och fått. Huvudet fick jag ha hjälp med. Svårt!

Av tezzlann - 14 mars 2013 10:17

Med att få ihop lite pennor. 45kr kostar de nog styck men det är dem man ska rita med här i skolan. Så det får bli en penna lite då och då :) ny färg behöver en av dem också.. Det däremot kostar 80kr suck .... Tur man fyller år snart ;)

Av tezzlann - 25 februari 2013 19:34

Min egen designade kjol med mina egna mått är klar! Imorgon ska den granskas av Maud. Pettigt verre ;) hoppas den duger, för nu vill jag bara börja använda den!! ( till sommar då kanske )

Ja jo bilderna blir inte så bra ;)

Av tezzlann - 25 februari 2013 11:38

Fackteckning och formgivning.. Lärarinnan ville ha ny collektion. Ut av mig med årstid vår. Vet inte om detta är vår kläder? Men ville att de skulle vara bra i skog. Första inspirations bilden var nämligen den gröna skogsbilden. Mycket luftigt och böljande. Kan man sägs bohemiskt? Duger! Men nu kommer det svåra designa kläder utifrån inspirationen. Och rita dessa på papper.. Inte min starka sida.. Fortfarande.

Av tezzlann - 25 februari 2013 00:50

Barnen var sugna på lite frukt (enligt Alicia) och fick en halva clementin att mumsa på. De gick in på sitt rum och skulle sätta sig i myshörnan. Hör Mio låta lite lite konstigt och jupp.. Han hade satt i halsen. Jo det har ju hänt för. Så la honom på benen och vinkla honom ner.. Banka lite och lyssnade hur han reagerade. Nej den ville inre ut. Efter att den normala tiden för att få ut maten från Mio hade gått. Ropade jag på David som lunkade till rummet och fattade nog inte riktigt att han skulle ha sprungit dit!! Iaf väl frame i dörren (David) så sa jag nog till honom att ringa efter ambulans. Mio var lite smått blå, ja lite överallt om kroppen. I detta läge tappade jag nog förståndet lite och började "brutalt" slå och trycka lite överallt på honom. Vid ett tillfälle sa D att jag skulle hålla honom upp och ner och skaka honom. Stackars min plutt!!!! Efter att bankat och tryckt på honom överallt så åter gick vi till start position. Och äntligen damp clementin biten ut! Såg ut dom en dum snigel! Plutt grät hysteriskt och jag började nog andas igen. Mio fick luft imellanåt. Eftersom han skrek. Men det var väldigt dovt. Ett konstigt ljud av skrik.

Alicia blev så klart också rädd och satt och snyftade i son säng och David var nog också lite chokad då han knappt kommer ihåg vad de sa. Men ambulansen behövde inte köra hit.
Det tog 5mi. För Mio att få tillbaka sin vanliga färg igen. Röd,blå,grå och normal vit Mio färg. Inga menn och direkt efter clementinen var ute ville han ha mer.. Det fick han men de bitarna var noggrant hackade i små små pytte bitar. Nästan så att vi går tillbaka till bara puré till honom!!! <3 min älskade plutt! Du skrämde livet ur oss idag och vi återhämtar oss fortfarande.

Presentation


Bara lilla jag

Fråga mig

0 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ tezzlann med Blogkeen
Följ tezzlann med Bloglovin'

Gästis


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se