Senaste inläggen

Av tezzlann - 25 februari 2013 00:24

Bilderna får tala för sig själv... Förutom att Alicias säng ser lite hm.. Kal ut.. Det ska inhandlad en våningssäng. Därför vill jag i te borra upp något innan det gjort entré i lägenheten :) glömde före bilder men det var ju möblerat ungefär lika dant :)

ANNONS
Av tezzlann - 25 februari 2013 00:17

Idag har hänt massor men börjar nog med detta inlägg.

Efter lite sytorka. Blev det Gardiner till Det ny renoverade barnrummet och skoskydd till Mina barns avdelningar. Två var skydd blev det då tyget tog slut ganska snabbt. Hoppas de kommer bli glada imorgon! Och om jag hittar billigare akryl tyg kommer jag sy till resterande avdelningar också och lite fler per avdelning också.kamdke hitta lite mer neutralt tyg med ;) ska bli kul att kanske få se en lite. Pappa i mina blommiga hemsydda skoskydd! Hihihi!

Så bilder på kreationerna!

ANNONS
Av tezzlann - 14 februari 2013 11:17

Uppgift i fackteckning & formgivning. Gör en bikini collektion 5 modeller och ha n tydlig "rödd tråd" igenom den.

Började i veckan och igår och idag har jag ritat.
Färglade sista bilden idag och färgen tog slut :( inget kul alls! Alltså ser en av modeller a lite konstig ut i färgen. Snyft.

Temat jag valde eller man säger kanske inspiration. Kom från Afrikas savann. Hoppas på att tråden är synlig :)

Av tezzlann - 8 februari 2013 13:43

Jo det går fram men skulle vilja sy fast blixtlåsen innan jag börjar med volangerna. Men ungen blixtlås är köpt än. Så här sitter jag i skolan och gör inget.

Av tezzlann - 27 januari 2013 13:32

Idag var det minsan loppis i Lund! Bakluckeloppisen inne på arena parkeringshus. Mio och jag traskade dit! Vi hittade mest flickkäder i små storlekar. Och inga pojkkläder.men lite klänningar och en tröja och regnkacka till Alicia :)

Ett tips är att köpa alla vantar ni ser på en loppis . För när väl barnen börjar dagis är vantar och strumpor de ni kommer ha ont om! Så vantar fixade vi mer av idag till Mio :)

Kulsak blev också funnen.. En fiin hylla! :) jo fotografiet är på fel håll :)

Av tezzlann - 24 januari 2013 11:39

Så skulle man ju vela att man gjort allt själv! Nej små felen har ju min lärare ritat rätt och lite visning hur man ritar skuggning också.. Men nästan så man har ritat gumman själv. Och Iaf de snygga skorna ritade man själv!! Ja em skuggningen inuti ena på benet vissa hon att man skulle skugga där med men nääästan där också då :/

Av tezzlann - 23 januari 2013 21:01

Har hittat min Sufflet special edition Elektrik Blue till Donkey.

Letat och letat! Alicia ska få ha den som suffla på sin sida av Donkan! den är nästan lila i färgen så passar perfekt till henne! Jag vet att hon är för stor för att åka vagn men det får bli så ändå. Ibland är det bara så att hon inte kommer orka gå. och då finns vagnen och den skonar min arma rygg!

 

Av tezzlann - 20 januari 2013 13:29

Presentation


Bara lilla jag

Fråga mig

0 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ tezzlann med Blogkeen
Följ tezzlann med Bloglovin'

Gästis


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se