Senaste inläggen

Av tezzlann - 20 januari 2013 13:22

Igår var det jag och Alicia som drabbades av någon magsjuka.. Inte kul. Alicia som hos farmor och farfar för vi skulle på fest. Nja det blev att David gick på fest och jag fick stanna hemma och vila. Imorse fick vi höra att Alicia hade haft en dålig natt hon också. Nu är båda barnen hemma och båda sover. En i sin säng och den andra i min.

Hoppas David slipper skiten. Cocacols fixa han hem till mig. Ett måste till tillfrisknad. Zombi är vad man är!

ANNONS
Av tezzlann - 18 januari 2013 12:46

Imorse hörde jag att Mio var vaken. Gick in och hälsa. Inget leende på läpparna och sloki i blicken. Alldeles kall och vit i hyn. Efter 30 min uppe ur sängen och frukost (åt inget) tog jag tempen på honom. 35,7* visade tempen. Jahu? Vad gör man? Ringer 1177 och frågar. Håll han varm och se efter blåa nyanser i ansikte och fingrar.. Ring efter ambulans då.. Ok..

Vill dem att jag ska få en hjärtattack eller!!!

Åkte bil till dagis med 32* värme och full fläckt styrka på. Åkte vidare till skolan hämtade uppgifter och körde till stoff och stil och köpte linjal som behövs till uppgiften.. Körde hem... Mio fick tillbaka färgen vid 9 på skolan. Då han var som vanligt igen...

Han somna i bilen och ligger och sover i vagnen nu. Medans hans mamma går av o an och undrar om det är över. Mer symtom som han har är kräkt slem 2gg och fiser otroligt surt!!!

Mios morgontemp ligger upp mot 38* när han vaknat. Och 37* på dagen.

Alicia blev så besviken när jag sa att pappa inte hinner Hemming hämta innan 14,00 idag :( hoppas hon får vara där till 3 så vi kan lösa det! Hon set så mycket fram emot fredagar då pappa kan hämta på dagis :(


Tyg jag hitta på stoff och "läxa"

ANNONS
Av tezzlann - 14 januari 2013 21:03

Och ja här är resultatet :) en mal kjol att titta på när man ska sy sig en kjol med linning eller doldblixtlås, alltså inget att ha på sig :)

Min överst och lärarnas mal underst .

Av tezzlann - 14 januari 2013 12:45

Står skiss på schemat.. Ja och textil/färg. Nop inte idag iaf.. Bara skiss.. Behöver nog köpa lite böker om skiss av kropp och kroppsdelar.. Händerna går inte så bra att skissa här...

Lekte lite också och klädde på en skiss :D

Annat... Fortfarande själv i min klass sen i onsdes... Undrar om någon annan kommer dycka upp.. Saknas 4st.. Hehe. Folk säger jag!!

Av tezzlann - 12 januari 2013 10:06

Steg upp vid 8.00 idag och bestämde mig för att baka lite bröd.
Det blev Irländskt bröd. Väldigt enkel och tja som scoones.

Mjöl
Salt
Bikarbonat
Lite smör
Filmjölk

Var det som skulle vara i. 30min i ugnen och sen var den klar. En andningen dödbakad blev mitt bröd!
Får se hur Davids blev sen när vi blir hungriga igen :)

Mitt med kors. Davids med utan kors.

Av tezzlann - 25 november 2012 10:36

Ska det aldrig bli bättre här hemma! Började föra lördagskvällen men Mio som insjuknade. Nu har alla i familjen haft det och vissa av oss har det fortfarande! 1vecka om inte mer nu snart. Jäkla magsjuka!!


Barnen klättrar på tapeterna här hemma och jag är uttråkad till 1000000000000000000. Snälla hitta på något som får oss att slösa energi snälla.


Annars. Blev klar med två klädesplagg igår en beställning och en hoody till Mio. och började på lite julklappar som jag inte vet hur jag ska få klara! hehe
Av tezzlann - 23 november 2012 14:38

http://www.1177.se/Skane/Fakta-och-rad/Sjukdomar/Affektanfall-hos-barn/


Mio är snart 2år. Om ca 3månader. Hoppas det blir bättre snart. förjust nu får han det nästan var dag.

Av tezzlann - 23 november 2012 14:20

Jo det är väl så? att jag är med med Mio och mer currlande? mot honom. Bär upp honom kramar honom om han slår sig bara lite o vill ha lite styrka från mig. Om Alicia hade gjort samma och slatt sig och jag hört att det inte var farligt. Hade jag sagt.


Upp igen! det var inte så farligt upp med dig och fortsätt lek (med snäll röst.)


Och hon hade rest sig och borstat av sig det onda som inte var så farligt och fortsatt.

Men när Mio slår sig så lite så väntar jag bara på att han ska tappa andan och bli blå och falla ihop och få spasmer.Därför är jag mer med honom. Därför vill jag inte att han ska bara bli lite ledsen. Han ska inte bli ledsen alls! För det är otäkt! Tänk er själva att ha ett barn man måste skaka till att börja andas igen! de där små secnderna är hemska!

och nej jag tycker inte om att lämna bort honom för jag litar inte nå någon annan va det gäller Mio.

Alicia litar jag på! Mio litar jag inte på alls. Han är deardevil själv och med förmåga att tappa andan när det går fel.


och ja vi höll på att få honom lite för tidigt också..mycket förtidigt! och jag vet att Alicia också kom förtidigt men hon var precis över det farliga. Mio var mitt i. och ändå föddes han i v37 vilket var senare än Alicias v 34. Jo men de har satt käppar i hans mamma!!

Eftersom det är så här är jag väldigt nervös över när han sover länge. då kommer räddslan över att han inte finns längre. som idag. uch! och blärk! varför måste man vara så harrig!


 

Presentation


Bara lilla jag

Fråga mig

0 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ tezzlann med Blogkeen
Följ tezzlann med Bloglovin'

Gästis


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se