Senaste inläggen

Av tezzlann - 20 november 2012 19:44

Med en katt bäd och nya skålar... En till skål ska in handlas till vatten.. Tillsvidare en plastburk!

Och vi bryr oss inte om Davids påhopp om att det är dyrt! Våra katter behöver spenderad pengar på efter 3års "försummande" då barnen kommer först! :) jo de har fått mat och kärlek men inget nytt som snygga skålar ;)

ANNONS
Av tezzlann - 17 november 2012 19:56

Idag ska vi vara lite barn fria och gå ut och äta! Efte 1h vandrande i Malmö blev det JB! Och som alla vet serveras det bara kött där. Så speciella David fick speciel rätt! Suck ;)

Gott var det och nu är jag så mätt att jag mår lite illa! Men har mer än en timme på mig att må bra igen ;)

Spillde på mina fina kläder också!

ANNONS
Av tezzlann - 16 november 2012 12:55

Var nyss inne på Biltema och hittade katthalsband och ID tub. Och de var faktiskt helt ok! 9.90 för halsband och 4,90 för ID tuben! Så köpte till mina älsklingar men hoppas inte behöva använda dem på myyycket länge!! Vill inte att de tappar deras nya från kattkompaniet ju! För inget slår dem!!

Av tezzlann - 11 november 2012 10:16

Var inne på Kattkompaniet.nu? Och leta efter Halsband till våra stora kattbarn Mirella och Bosse. HIttade två passande Halsband som är beställda och klickade hem två st adresskapslar också. Väldigt nöjd! 302?kr blev det och jag behöver inte åka till affären med två barn och en uttråkad sambo. heheh Nätet är bääst! Men här kommer dem iaf!


MIrella vår Drottning får i silverstraz hela halsbandet. och Bosse doberman får i Grönt :)

    Liten beskrivning om man är intresserad av halsbanden :)Dessa Vinyl halsband är konstruerade och tillverkade enligt högsta standard i USA. Kristallerna är nitade på halsbandet för högsta säkerhet och ändarna av kragarna är lutad med metall. Dessa katthalsband mäter 30cm från början till slut, faktisk hals längd är 22-26,5cm "Normal stor katt". Katthalsbandet har 12 äkta Swarovski kristaller för maximal effekt. Dessa katt halsband är särskilt tillverkade med en säkerhetslina, elastisk insats. Skulle din katt fastna, glider halsbandet av.

Av tezzlann - 3 november 2012 13:12

KLar med veloure dressen som var det sissta plaget på en beställning! så nu är allt klar och de hoppas bli omtyckta :D

     

Av tezzlann - 11 oktober 2012 19:29

Jo jag gör ett Reklam inslag här idag för en sida om vagnar. Om man inte vet vilken vagn man vill ha eller är intresserad av hur de känns att köra. Fördelar och Nakdelar.


Så varsegoda!http://blogg.alltforforaldrar.se/alltombarnvagnar/category/bugaboo-donkey/  
Av tezzlann - 11 oktober 2012 19:20

LINAS MATKASSE barn.


JO efter rabbaten (jo man får ju den första påsen  billigare ändå) så har vi nu klickat hem vår första påse. Maten är beräknad till v44 måndag 17-22,00!! Spännande! Snåldavid är super tråkig men det bryr vi oss inte om! Här ska det ätas olika middagar och inte bara pasta och massa gräddrörör! (kräk!!)


Idag var jag och handlade mat iaf till två middagar. Det blev sphagetti och köttfärssås idag och imorgon blir det tacko inspererat! Väldigt mätta är vi i våra magar!


Annars var det nog inge annat som vi haft för oss idag..lite damsugning och moppning och jobbar 3h idag :)


Jo en ledsam och irriterande sak. Gummit på bumpern till donkyes ena sitts har gått håll på!   Väldig ledsamt! Hoppas man kan köpa som reservdel! Och här ska sys nya skydd både till bumpern och styret!

Av tezzlann - 10 oktober 2012 20:11

Såå på söndagen var vi i Vellinge på Ridskolans familjedag. Åkte häst o vagn och Alicia red på en ponny. En väldigt skummpig en så hon fick gå av effter 1 och 1/2 varv.


Efter det lämnade vi av barnen till Mamma och Pappa och körde in till stan till Textilmässan. Ingen höjdare och sjukt kissi och besviken började bilen rulla hemåt. Men sen så vände det då man fick D att köra in till IKEA!!! Fick med mig lite saker hem bland annat två brädor och 4soklar att sätta upp brädorna på! Men först så ska de målas och sen komme pappa och hjälper mig med borrningen..Jo jag kan självklart borra men det är så att våra gipsväggar inte är såå hållbara. Smular sönder bara man tittar på dem.


Bilder på spektakel dagen;


En liten ridtur med Mormor! Mer rädd än förtjust!

Eftersom M är för liten att rida häst. fick han nöja sig med att prova hjälmarna!

   


Lillebror och jag! Och nästa bild..bevis på häståk! Vagnen var 100år gammal!!

 

En sak blev jag glad över på Textilmässan iaf! FISKEN! Hoppas Siv kan hjälpa mig med några sådana!

Brädor som ska målas..Ingen träfärg inte men de går bra ändå!

   

Presentation


Bara lilla jag

Fråga mig

0 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ tezzlann med Blogkeen
Följ tezzlann med Bloglovin'

Gästis


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se